Εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο, εχθρός ή φίλος;» στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο, εχθρός ή φίλος;» στον Δήμο Κηφισιάς

Ο μήνας Φεβρουάριος είναι αφιερωμένος στο ασφαλές Διαδίκτυο, αλλά και στους κινδύνους που εγκυμονεί η μη σωστή χρήση του.

Ο Δήμος Κηφισιάς, με σκοπό την ενημέρωση των δημοτών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο, εχθρός ή φίλος;» προκειμένου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «όλοι να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τους κινδύνους του, αλλά παράλληλα να μην τους στερήσουμε τις τεράστιες δυνατότητες που τους προσφέρει, μιας και η πληροφορική έχει μπει για τα καλά στην εκπαίδευση».

Πρόσκληση στην εκδήλωση «Διαδίκτυο, εχθρός ή φίλος;»«Επειδή δεν αρκεί η απλή γνώση ότι “κάτι δεν πάει καλά” με το διαδίκτυο, αλλά χρειάζεται η μέγιστη δυνατή προσοχή και η ενημέρωση όλων μας», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ειδικοί στα θέματα αυτά θα απαντήσουν στα ερωτήματά μας και θα μας προβληματίσουν με τις τοποθετήσεις τους».

Ο συγγραφέας Μιχάλης Βαφόπουλος θα αναπτύξει το θέμα «Πώς θα ζήσω με το Διαδίκτυο;», ενώ ο λέκτορας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και συγγραφέας Πέτρος Στεφανέας θα μιλήσει για τον «Παγκόσμιο Ιστό: καλό ή κακό;». Επίσης εισήγηση θα κάνει και η κλινική ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια  Νινέττα Δυοβουνιώτου με θέμα «Διαδίκτυο, κοινωνικά δίκτυα, νέες τεχνολογίες: Η ευαισθητοποίηση προάγει την ορθολογική τους χρήση».

Η εκδήλωση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, στην αίθουσα «Βασίλειος Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης), την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, στις 20:00.

Θα ακολουθήσει συζήτηση κατά την οποία όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες και τις απόψεις τους.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι το «Φροντιστήριο Διάκριση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet