Εκδήλωση υιοθεσίας αδέσποτων από τους Αεροπρόσκοπους Κηφισιάς στις 30/6
Κοινωνία

Εκδήλωση υιοθεσίας αδέσποτων από τους Αεροπρόσκοπους Κηφισιάς στις 30/6

Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων διοργανώνουν οι Αεροπρόσκοποι Κηφισιάς την Κυριακή 30 Ιουνίου, από τις 10.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ.

Εκεί θα βρίσκονται τα σκυλάκια του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» μαζί με τα γατάκια της SAVE Stray Animals and Volunteers, Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης – Πεύκης, στον χώρο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Κηφισιάς (Χαριλάου Τρικούπη 73) καλεσμένα από το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Κηφισιάς.

Εκεί θα βρίσκονται και οι εθελοντές των συλλόγων για να βοηθήσουν όλους να βρουν το κατάλληλο ζωάκι και να λύσουν όλες τις απορίες σχετικά με την υιοθεσία, την αναδοχή κ.ά.

Η γιορτή υιοθεσίας πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και με την υποστήριξη του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κηφισιάς, του 2ου Συστήματος Προσκόπων Κηφισιάς και, όπως πάντα, του Δήμου Αιγιαλείας.

Επίσης, όποιοι θέλουν να βοηθήσουν το έργο του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας, μπορούν να εισφέρουν από τα παρακάτω είδη:

  • Κτηνιατρικά φάρμακα: δισκία Drontal, Endogard, Milbactor, Simparica Trio, Ronaxan, αμπούλες Vectra 3D, Advocate, σπρέι Frontline.
  • Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά.
  • Περιλαίμια, στηθόλουρα και οδηγούς, επιδαπέδιες πάνες, πιατάκια και δοχεία, box μεταφοράς.
  • Από φαρμακείο: κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg, Cilroton, Vibramycin, Augmentin.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet