Εκκλησία και Αυτοδιοίκηση σε κοινή πορεία
Κοινωνία

Εκκλησία και Αυτοδιοίκηση σε κοινή πορεία

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού πιστών πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στην Κηφισιά. Σκοπός των «Εκδηλώσεων Αγάπης» ήταν η ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Έργου της Ενορίας, από όλους όσοι επιθυμούν να συμπαρασταθούν στο έργο της εκκλησίας και των ιερέων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του προϊσταμένου του Ιερού Ναού π. Σέργιου, στη σύντομη ομιλία του, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Η Εκκλησία και η Αυτοδιοίκηση έχουν ως κοινό στοιχείο τη βοήθεια και τη συμπαράσταση προς τον έχοντα ανάγκη συνάνθρωπο μας. Το έργο της Εκκλησίας όσον αφορά στη βοήθεια και τη στήριξη προς τους αδύναμους συνανθρώπους μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η Εκκλησία εκδηλώνει έμπρακτα και σε μεγάλη κλίμακα την αλληλεγγύη της είτε σε επίπεδο ενορίας, είτε πανελλαδικά και ο Ιερός Ναός σας έχει να παρουσιάσει ένα πολύπλευρο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, με τους ιερείς του Ναού να είναι στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών αυτών. Οι εκδηλώσεις σας συμβάλλουν ώστε όλο και περισσότεροι πολίτες να ευαισθητοποιηθούν και να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον συνάνθρωπό μας, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα».

Παρόντες στις «Εκδηλώσεις Αγάπης» ήταν ακόμη ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Γεώργιος Θωμάκος, οι τρεις εφημέριοι του Ναού και πλήθος πιστών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet