Εκπαίδευση, παρουσιάσεις και μουσική στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Κοινωνία

Εκπαίδευση, παρουσιάσεις και μουσική στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Η 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς… βάλθηκε να επιβεβαιώσει τους διοργανωτές της, οι οποίοι δήλωσαν εξαρχής ότι θα δώσουν έμφαση στο εκπαιδευτικό κομμάτι. Ήδη, η σχολική κοινότητα δίνει δυναμικό “παρών” στις δραστηριότητες της Ανθοκομικής και σε καθημερινή βάση, το Άλσος Κηφισιάς γεμίζει από τις παιδικές φωνές των μαθητών, οι οποίοι παρακολουθούν σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με την βοήθεια ειδικών. Οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την φύση στο καταπράσινο Άλσος της πόλης, ενώ γεωπόνος της Ανθοκομικής Έκθεσης τους ξεναγεί στα περίπτερά της.

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν καθημερινά να απολαμβάνουν ένα πλούσιο πρόγραμμα από πολιτιστικές εκδηλώσεις, ομιλίες  και δρώμενα. Η καταξιωμένη σεφ ζαχαροπλαστικής, που έχει αναπτύξει την φιλοσοφία «Sweet & Skinny», Marisa Churchill, βρέθηκε την Κυριακή 25 Απριλίου στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς και έδωσε συμβουλές για το πώς μπορούμε να τρώμε και να μην παχαίνουμε.

Παράσταση Καραγκιόζη - Ανθοκομική

Το βράδυ της ίδιας ημέρας μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μια εξαιρετική παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου.

Την προηγούμενη ημέρα, το Σάββατο 25 Απριλίου, θετικές εντυπώσεις απέσπασε η παρουσίαση Ανθοδετικής από τον Βασίλη Πιέρρο, ενώ το σαββατόβραδο έκλεισε μουσικά με το μοναδικό live σε jazz, swing και rock&roll, από την  εξαιρετική μπάντα Ilias and The Notorious Troupe, που ξεσήκωσε τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet