Εντυπωσιακή προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Κηφισιάς την Πέμπτη 9/4
Κοινωνία

Εντυπωσιακή προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Κηφισιάς την Πέμπτη 9/4

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Απριλίου από τον Σύλλογο Εργαζομένων και την Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας του Δήμου Κηφισιάς.

Στη δράση υπήρξε αυστηρή τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων για την προστασία των συμμετεχόντων από τον νέο κορωνοϊό, ενώ οι εργαζόμενοι – εθελοντές υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο και κατόπιν προσέφεραν αίμα, με τη βοήθεια και επίβλεψη γιατρών και νοσηλευτών του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι».

Το «παρών» στην αιμοδοσία έδωσε και ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος τόνισε:

«Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του Δήμου Κηφισιάς για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν εθελοντική αιμοδοσία, τη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους εθελοντές που προσφέρουν ζωή στους συνανθρώπους μας. Κουράγιο και δύναμη, θα ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση».

Η Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς δήλωσαν σχετικά:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία εργαζόμενων του Δήμου μας την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020.

»Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές, τους νέους αιμοδότες, τον δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος.

»Επίσης, ευχαριστούμε όλους αυτούς που προσήλθαν και είχαν την καλή πρόθεση να προσφέρουν αίμα αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν, καθώς και αυτούς οι οποίοι δεν κατάφεραν να προσέλθουν λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνει όλος ο πλανήτης και η χώρα  μας και βρίσκονται εκτός εργασίας, αλλά συνέβαλαν στη διάδοση της αιμοδοσίας.

»H εθελοντική αιμοδοσία των εργαζομένων δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, είναι η έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας».

Η Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς εύχονται υγεία, οικογενειακή ευημερία, καλή Ανάσταση μένοντας στο σπίτι και σημειώνουν ότι «το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη αιμοδοσία».

Η επόμενη όμοια εθελοντική δράση διοργανώνεται από την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με το «Λαϊκό Νοσοκομείο» τη Δευτέρα 27 Απριλίου και ώρες 9:00 έως 13:30, στην αίθουσα «Β. Γκατσοπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς (συμβολή των οδών Διονύσου και Μυρσίνης).

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού οι πολίτες μπορούν να καλούν στον τηλ. αριθμό 210 8012632.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet