Εξαιρετική ιστορική εκδήλωση για τον Ι. Καποδίστρια στην Κηφισιά
Κοινωνία

Εξαιρετική ιστορική εκδήλωση για τον Ι. Καποδίστρια στην Κηφισιά

Εξαιρετικό το ιστορικό documentaire για τον πολιτικό και πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια, που δημιούργησε και παρουσίασε η φιλόλογος – δημοτική σύμβουλος Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στο αμφιθέατρο Δ. ΙΕΚ Δήμου Κηφισιάς.

Η διαφωτιστική παρουσίαση της κ. Παπαδημητρίου πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, που τίμησε με τη παρουσία του και τον λόγο του την εκδήλωση για τη ζωή, το έργο και την πολιτική δράση του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας.

Στην εκδήλωση – παρουσίαση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Υποδομών, Ενέργειας κι Εκτέλεσης του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού, Αλέξιος Μακρής, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου, η γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου, Νικολέτα Ποντικάκη, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Μανώλης Κουρμαδιάς, η περιφερειακή σύμβουλος Μαργαρίτα Βάρσου, η δημοτική σύμβουλος Αγγελική Παπάζογλου, η κ. Μαρία- Χριστίνα Τσιάμα κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet