Επίσκεψη Κ. Καραλή στην έκθεση ζωγραφικής του παιδικού σταθμού επί της Ιωνίας στην Κηφισιά
Κοινωνία

Επίσκεψη Κ. Καραλή στην έκθεση ζωγραφικής του παιδικού σταθμού επί της Ιωνίας στην Κηφισιά

Τα διάσημα «Ηλιοτρόπια» του Βαν Γκογκ, τα καθηλωτικά «Νούφαρα» του Μονέ, το «Φιλί» του Κλιμτ είναι μερικά από τα έργα που τα παιδιά του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού «Γοργόνες και Μάγκες» αγκάλιασαν µε γνήσιο ενδιαφέρον και τα ζωντάνεψαν στον καμβά, ανοίγοντας με τον δικό τους τρόπο ένα παράθυρο στη τέχνη, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή Κηφισιάς.

«Πρόκειται για μια παιδική έκθεση ζωγραφικής διαφορετική από κάθε άλλη από καλλιτέχνες από 11 μηνών και πάνω, οι οποίοι αφού έμαθαν για τους ζωγράφους από τις δασκάλες τους απέδωσαν με την αθωότητα και τη δημιουργικότητά τους έργα που σφράγισαν ολόκληρες εποχές», επισημαίνει η διοίκηση.

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Δήμου Κηφισιάς, Κατερίνα Καραλή, επισκέφθηκε την έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του παιδικού σταθμού επί της οδού Ιωνίας και όπως αναφέρει η ίδια «έμεινε άφωνη από τις δημιουργίες των παιδιών».

Ειδικότερα, η κ. Καραλή σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Όταν πριν λίγες ημέρες πήρα στα χέρια μου αυτήν την πρόσκληση, σκέφτηκα πως ετοιμάζεται κάτι πολύ καλό στον παιδικό μας σταθμό στην Ιωνίας…

Σήμερα που επισκέφτηκα την έκθεση, έμεινα πραγματικά ΑΦΩΝΗ!!! Η δουλειά μικρών και μεγάλων ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!

Τα παιδάκια μας από 11 μηνών και πάνω, χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνοτροπίες , ανάλογα με την ηλικία τους, αντέγραψαν έργα γνωστών ζωγράφων!!! Η ιδέα της υπεύθυνης του σταθμού κ. Αρετής Τζιλβέ καταπληκτική, η οποία υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από όλους τους συνεργάτες του σταθμού!

Κάθε παιδί θα πάρει σπίτι τον πίνακά του και μεγαλώνοντας θα καταλάβει το μέγεθος της δημιουργίας του…

Είμαι περήφανη που ο Δήμος Κηφισιάς έχει τέτοιους εργαζόμενους-συνεργάτες στους παιδικούς μας σταθμούς!!! Κάθε παιδικός σταθμός είναι ξεχωριστός και κάθε φορά ξαφνιζόμαστε ευχάριστα…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet