Επικαιροποίηση στοιχείων Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Νέας Ερυθραίας
Κοινωνία

Επικαιροποίηση στοιχείων Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Νέας Ερυθραίας

Στο πλαίσιο της επικαιροποίησης του Μητρώου Ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς, η δημοτική αρχή καλεί τους πολίτες να προσέλθουν μέχρι τις 31 Μαΐου 2022 στα γραφεία της Υπηρεσίας Ύδρευσης (Νικολάου Πλαστήρα 14, Νέα Ερυθραία), για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους.

Εναλλακτικά, οι πολίτες μπορούν να προβούν στην επικαιροποίηση ηλεκτρονικώς, μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών αιτήσεων του Δήμου Κηφισιάς, επιλέγοντας τη «ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ», όπου θα πρέπει να συνυποβάλλουν:

  • Το έντυπο Ε9 εφόσον είναι ιδιοκτήτες-καταναλωτές, είτε το μισθωτήριο του ακινήτου αν είναι εκμισθωτές ή μισθωτές-καταναλωτές του ακινήτου.
  • Λογαριασμό νερού, για να γίνει η ταυτοποίηση του υδρομετρητή.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι η διαδικασία επικαιροποίησης των στοιχείων είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της Υπηρεσίας και ταυτόχρονα υποχρεωτική για τους συνδρομητές. Στην περίπτωση που δεν γίνει επικαιροποίηση των στοιχείων η Υπηρεσία Ύδρευσης θα προβεί στα προβλεπόμενα του Δήμου σε συνάρτηση με τον Κανονισμό Ύδρευσης της  ΕΥΔΑΠ (ΦΕΚ 552 Β/2009).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet