Επιμορφωτική εκδρομή μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς στην Κύπρο
Κοινωνία

Επιμορφωτική εκδρομή μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς στην Κύπρο

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποίησαν μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς από τις 21 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2017 στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Ελιά πηγή ζωής και πολιτισμού».

Οι μαθητές, συνοδεία των καθηγητών Νικολάου Φουντά και Ιωάννας Λέκκα επισκέφθηκαν το Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Κύπρου, όπου έτυχαν συγκινητικής υποδοχής από τον μακαριώτατο αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β΄, ο οποίος αφού μίλησε στα παιδιά, τα ξενάγησε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του εθνάρχη Μακαρίου Γ΄, στην αίθουσα του Συνοδικού, στο ίδρυμα Μακαρίου. Παράλληλα, ο αρχιεπίσκοπος παρέθεσε πλούσιο γεύμα στην παιδαγωγική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς και τέλος προσέφερε στα παιδιά αναμνηστικά δώρα ενθύμιο της επίσκεψή τους στο αρχιεπισκοπικό μέγαρο.

Κατά την ολιγόωρη παρουσία τους στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Κύπρου οι μαθητές είχαν την τιμή να συναντηθούν με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου. Τέλος, ως ελάχιστη ένδειξη της ευγνωμοσύνης τους τα παιδιά προσέφεραν στον μακαριώτατο ένα βιβλίο με την ιστορία του Δήμου Κηφισιάς, προσφορά του δημάρχου, Γιώργου Θωμάκου.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του το σχολείο, οι μαθητές ευχαριστήθηκαν ιδιαιτέρως την επιμορφωτική εκδρομή και το εξαιρετικό ταξίδι στην Κύπρο, με όσα είδαν και άκουσαν. Αυτό συνέτεινε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο  γεγονός ότι το πρόγραμμα εκτελέστηκε στην εντέλεια, η ξενάγηση των υπευθύνων της εκδρομής ήταν πολύ κατατοπιστική, διαφωτιστική, με συνέπεια, καλοσύνη και όλοι οι μαθητές αναχώρησαν από την Κύπρο με όμορφες αναμνήσεις και συναισθήματα πληρότητας και ικανοποίησης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet