Επιτυχής η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα σταδιοδρομίας Online#JobDay του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Επιτυχής η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα σταδιοδρομίας Online#JobDay του Δήμου Κηφισιάς

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα σταδιοδρομίας Online#JobDay «Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου» με πρωτοβουλία του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου και με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Κηφισιάς και της εταιρίας Skywalker.gr, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τον Δήμο Κηφισιάς, τα Online#JobDays εντάσσονται στη δέσμη πρωτοβουλιών του skywalker.gr «Βγαίνουμε Μπροστά», ενώ όπως συμπληρώνει, μέσω αυτής παρέχεται η δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθεί τις ομιλίες των εισηγητών ακόμα και αν δεν διαθέτει λογαριασμό στα social media.

Η διοίκηση αναφέρει ότι καταξιωμένοι εισηγητές ανέλυσαν θέματα σχετικά με την αναζήτηση εργασίας και την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων:

Η κ. Κωνσταντία Πάλλα, κοινωνιολόγος, σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, πρόεδρος ICF Greece, Business & Life Coach, παρουσίασε τη θεματική ενότητα «Προσωπική επαγγελματική ταυτότητα (personal branding)». Η κ. Μαρία Μπικέ, σύμβουλος Επιχειρήσεων, Executive Coach, Neurocoaching Expert, ήταν εισηγήτρια του θέματος  «Career coaching: Πώς μπορεί να σε βοηθήσει στην επαγγελματική σου εξέλιξη». Και η κ. Μαρία Ζαρωτιάδου, Political and Marketing Strategy Analyst, Business Coach and Mentor, M.Sc. in Strategic Marketing, member of the Harvard Business Review Advisory Council, ανέλυσε τις «Βασικές Αρχές Διαχείρισης Χρόνου (time management)».

H δημοτική αρχή Κηφισιάς σημειώνει ότι με την ολοκλήρωση των εισηγήσεων δόθηκε χρόνος για να απαντηθούν ερωτήματα που προέκυψαν από το κοινό το οποίο παρακολουθούσε ζωντανά την ημερίδα από το facebook μέσω της πλατφόρμας zoom.

Την οργάνωση της ημερίδας επιμελήθηκε ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιάννης Παντελεάκης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της και τόνισε ότι ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει να στηρίζει δράσεις υπέρ της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet