Επιτυχημένη η #JobDay στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Επιτυχημένη η #JobDay στον Δήμο Κηφισιάς

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 18:00 στις εγκαταστάσεις του Athens Tech College, με επιτυχία και για δεύτερη φορά στον Δήμο Κηφισιάς, η Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #JobDay, σε συνεργασία με την εταιρεία Skywalker. Πρόκειται για μία δράση που περιλάμβανε εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, προσωπικό coaching και δωρεάν αξιολόγηση βιογραφικών σημειωμάτων.

Το προσωπικό coaching πραγματοποιήθηκε, όπως ενημερώνει ο Δήμος Κηφισιάς, από πιστοποιημένους επαγγελματίες του Hellenic Coaching Association (HCA) και το Κέντρο Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος από την εταιρεία Manpower Group. Χορηγός φιλοξενίας ήταν το Athens Tech College.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους επισκέπτες και οι συμμετοχές στις παράλληλες δράσεις ξεπέρασαν τις 100 και προέρχονταν και από άλλους Δήμους.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων, Ευάγγελος Αυλήτης και η δημοτική σύμβουλος Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα.

Ο κ. Αυλήτης δήλωσε σχετικά: «Η Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #JobDay, ένας θεσμός που ξεκίνησε την περασμένη χρονιά στον Δήμο μας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για δεύτερη φορά. Συνεχίζουμε τις δράσεις που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον δημότη, τον άνεργο, τον νέο, τον εργαζόμενο, τον επαγγελματία, οι οποίοι προσπαθούν και θέλουν να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες στην αγορά εργασίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet