Εργασίες καθαρισμού στον ποδηλατόδρομο που ενώνει τις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας επί της οδού Στροφυλίου
Κοινωνία

Εργασίες καθαρισμού στον ποδηλατόδρομο που ενώνει τις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας επί της οδού Στροφυλίου

Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει ότι με το ανθρώπινο δυναμικό, τα τεχνικά μέσα που απαιτούνται για τη συντήρησή τους και με τις οδηγίες έμπειρων γεωπόνων, φροντίζονται καθημερινά οι κοινόχρηστοι δημοτικοί χώροι πρασίνου.

Ειδικότερα, την προηγούμενη εβδομάδα (22-27/6) οι υπάλληλοι Πρασίνου του Δήμου καθάρισαν, κλάδεψαν και κούρεψαν -μεταξύ άλλων- τον ποδηλατόδρομο που ενώνει τις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας επί της οδού Στροφυλίου, διαδρομή ενός χιλιομέτρου, την οποία χρησιμοποιούν ποδηλάτες της πόλης.

Με αφορμή την εν λόγω δράση η αρμόδια αντιδήμαρχος, Νίνα – Ασπασία Βλάχου, δήλωσε:

«Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε ζωντανό το πράσινο στον Δήμο μας. Στο πλαίσιο αυτό, οι υπάλληλοι του Δήμου καλλωπίζουν καθημερινά κοινόχρηστα πράσινα σημεία της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης.

»Βασιζόμαστε όμως και στη συνδρομή των πολιτών σε αυτή την προσπάθεια. Να περιποιηθούμε όλοι μας πρώτα από όλα τη δική μας περιουσία, τα δικά μας δέντρα και φυτά που ακουμπούν στα πεζοδρόμια, βοηθώντας έτσι την προσπάθεια των υπηρεσιών μας.

»Το τμήμα Πρασίνου θα συνεχίσει τον καλλωπισμό των ποδηλατοδρόμων του Δήμου μας, που όλο και περισσότεροι ποδηλάτες χρησιμοποιούν για τις κοντινές μετακινήσεις τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet