Εργαστήρια αναζήτησης εργασίας & επαγγελματικών δεξιοτήτων από τον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Εργαστήρια αναζήτησης εργασίας & επαγγελματικών δεξιοτήτων από τον Δήμο Κηφισιάς

Στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Κηφισιάς με σκοπό την υποστήριξη των ανέργων ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας θα πραγματοποιηθεί κύκλος εργαστηρίων αναζήτησης εργασίας και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00-14:00 θα πραγματοποιηθούν τα δύο πρώτα Βιωματικά Εργαστήρια Αναζήτησης εργασίας στην αίθουσα του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Κάτω Κηφισιάς (Μαρίνου Αντύπα 3).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 8014249 έως την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

Η θεματολογία των εργαστηρίων θα είναι η εξής:

  1. Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος και
  2. Συμβουλές για μια επιτυχημένη συνέντευξη.

Οι συγκεκριμένες δράσεις εντάσσονται, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κηφισιάς, στις συστηματικές προσπάθειές του να συνδεθεί με το κοινωνικό και παραγωγικό περιβάλλον και να προσφέρει στους δημότες του τη δυνατότητα της ενημέρωσης και τις προοπτικές για περαιτέρω επιμόρφωση και εξειδίκευση. Οι δράσεις οργανώνονται από τον αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας, Αγορά Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου, Ευάγγελο Αυλήτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet