Εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής για εργαζόμενους και ανέργους στην Κηφισιά
Κοινωνία

Εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής για εργαζόμενους και ανέργους στην Κηφισιά

Ομαδικό εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής για εργαζόμενους και ανέργους, με τίτλο «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας», διοργάνωσε στις αρχές του μήνα το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κηφισιάς, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ. Το εργαστήριο απευθυνόταν στους ωφελούμενους ανέργους, στο πλαίσιο της συνολικής υποστήριξής τους για την επαγγελματική και κοινωνική ένταξη τους.

Όπως τονίζει ο Δήμος Κηφισιάς, το Τμήμα Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού υποστηρίζει σθεναρά όλες τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας που αφορούν στην απασχόληση και επανένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας και ανέλαβε την οργάνωση και εποπτεία της δράσης, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων Γιάννη Παντελεάκη.  

Η δράση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό από τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Κοινωνικού Σχεδιασμού, Φιλίας των Πολιτών, Αειφόρου Ανάπτυξης και Ζωοφιλίας Σταύρο Ζαπάντη και την προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικού Σχεδιασμού και επικεφαλής του Κέντρου Κοινότητας Ζωή Παπαδάτου.

Κύριος εισηγητής του εργαστηρίου ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Γαλάζιος, επαγγελματικός σύμβουλος ΕΚΠΑ Αθήνας – ΙΝΕ ΓΣΕΕ.

«Μία σημαντική συνεργασία ξεκίνησε μεταξύ του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κηφισιάς και του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, με κεντρικό πυλώνα την πληροφόρηση και συμβουλευτική, αποσκοπώντας στην καλύτερη προετοιμασία των ωφελούμενων για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας και κατ’ επέκταση την κοινωνική τους ένταξη» σημειώνει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet