Πτώση μεταλλικού σκελετού και «μπαλονιού» στο Ζηρίνειο – Τι ρωτά τη διοίκηση Θωμάκου η Κοινωνία Παρούσα
Αθλητισμός

Πτώση μεταλλικού σκελετού και «μπαλονιού» στο Ζηρίνειο – Τι ρωτά τη διοίκηση Θωμάκου η Κοινωνία Παρούσα

To θέμα της πτώσης του μεταλλικού σκελετού και του μπαλονιού στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς μετά την κακοκαιρία «Ελπίδα» έθεσε προς τον δήμαρχο Κηφισιάς Γ. Θωμάκο και τον αρμόδιο εντεταλμένο σύμβουλο για τον αθλητισμό Αχ. Κουρέπη η δημοτική σύμβουλος Αγγελική Παπάζογλου, επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Παρούσα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει η παράταξη, η κ. Παπάζογλου «ζήτησε να υπάρχει ενημέρωση αναφορικά σε ποιες ενέργειες θα προβεί ο Δήμος και σε πόσο χρονικό διάστημα, προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι προπονήσεις, δεδομένου ότι στο εν λόγω μπαλόνι του Ζηρινείου Σταδίου προπονούνταν πλείστοι εκ των συλλόγων του Δήμου, όπως ενδεικτικά ο Ηρακλής Κηφισιάς, ο Ζαόν Κηφισιάς, ο ΓΣΚ, ο ΑΟΠΚ, των οποίων τώρα καθίστανται αδύνατες οι προπονήσεις. Εάν η δημοτική αρχή έχει προβεί σε σύσκεψη κι ενημέρωση των συλλόγων για τα ανωτέρω; Εάν θα υπάρχουν και εάν ναι ποιες θα είναι οι οικονομικές συνέπειες οποιασδήποτε τέτοιας τυχόν ενέργειας; Και τέλος, εάν ο Δήμος έχει προσφύγει προς την Κεντρική Διοίκηση και τα αρμόδια υπουργεία ώστε να υπάρχει μία έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του μπαλονιού».

Επίσης, η δημοτική παράταξη σημειώνει ότι «η επικεφαλής έκανε την πρόταση, η οποία έγινε αποδεκτή, να γίνει μία ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ζήτημα της Πολιτικής Προστασίας ώστε να αποτιμηθεί η εμπειρία που αποκτήθηκε στον Δήμο από τη διπλή κακοκαιρία και χιονόπτωση της “Μήδειας” πέρσι και της “Ελπίδας” φέτος ώστε με άνεση χρόνου και στοιχεία να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία και συντονισμός ενεργειών εφεξής, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη πολυεπίπεδης διαχείρισης σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο με ανάλογους πόρους ανθρώπινους και υλικούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet