Ευάγγελος Αυλήτης: Καμία πολιτική εκδήλωση σε δημοτικό χώρο της Κηφισιάς μέχρι το μνημόσυνο για τα θύματα στα Τέμπη
Ευάγγελος Αυλήτης/FB
Κοινωνία

Ευάγγελος Αυλήτης: Καμία πολιτική εκδήλωση σε δημοτικό χώρο της Κηφισιάς μέχρι το μνημόσυνο για τα θύματα στα Τέμπη

Με αφορμή το πένθος για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Αυλήτης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, ζητεί να μην πραγματοποιηθεί καμία πολιτική εκδήλωση σε δημοτικό χώρο μέχρι το 40ήμερο μνημόσυνο των θυμάτων.

Ειδικότερα, στην επιστολή του ο κ. Αυλήτης αναφέρει:

«Αξιότιμη κ. Πρόεδρε,

Την Κυριακή της Ορθοδοξιας, ύστερα από απόφαση της ΔΙΣ της Εκκλησίας της Ελλάδος, σε όλες τις εκκλησίες αναπέμθηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των αθώων θυμάτων στα Τέμπη! Οφείλουμε το υπόλοιπο αυτό διάστημα των 40 ημερών μέχρι της τέλεσης του μνημοσύνου τους και της ολοκλήρωσης της “επίγειας” ζωής του, τιμώντας τη μνήμη τους και δείχνοντας τον ελάχιστο σεβασμό στις οικογένειές τους, να απέχουμε από οποιαδήποτε μορφής εκδήλωσης, προεκλογικής-κομματικής, που θα αναμοχλεύσει μνήμες, πόνο, αλληλοκατηγορίες, συγκρίσεις με αλλες τραγωδίες!

Ο ανθρώπινος πόνος και οι εθνικές τραγωδίες δεν μπορούν να γίνουν το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών! Η ζωή συνεχίζεται, αυτή είναι η σκληρή αλήθεια! Ο πόνος, όμως, δεν θα ξεπεραστεί ποτέ…

Ας συνεχίσουμε, όμως, με νηφαλιότητα, σεμνότητα, πραότητα και πάνω απ’ όλα με αξιοπρέπεια! Το γεγονός αυτό θα πλανάται για πολλά χρόνια στην ελληνική κοινωνία, ο βουβός πόνος θα είναι “ζωντανός”.

Πρότασή μου προς το Δημοτικο Συμβούλιο να μην γίνει καμία πολιτική εκδήλωση σε δημοτικό χώρο μέχρι το 40ήμερο μνημόσυνο, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη τους!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet