Ευρωπαϊκό επιμορφωτικό σεμινάριο για εργαζομένους στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Ευρωπαϊκό επιμορφωτικό σεμινάριο για εργαζομένους στον Δήμο Κηφισιάς

Συνεχίζεται η επιμόρφωση των εργαζομένων στον Δήμο Κηφισιάς. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος συμμετέχει σε δράση ευρωπαϊκού προγράμματος, προσφέροντας στους συμμετέχοντες εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα Καινοτομίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με συντονιστή πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Κηφισιάς αποδέχθηκε πρόταση συνεργασίας με τον ελληνικό εθνικό εταίρο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος FIERE – Furthering Innovative and Entrepreneurial Regions of Europe (Προώθηση Καινοτόμων και Επιχειρηματικών Ευρωπαϊκών Περιφερειών) για την υλοποίηση της δράσης εκπαιδευτικού σεμιναρίου – εργαστηρίου (workshop) 20 στελεχών του Δήμου Κηφισιάς.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Δήμου Κηφισιάς «Σταύρος Βόλκος» την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15:00 – 19:00.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 8 ώρες και τα θέματά του είναι:

  • Δημιουργικότητα και Καινοτομία στη Δημόσια Διοίκηση.
  • Αναλυτικός τρόπος σκέψης και επινοητικότητα, για εντοπισμό αναγκών των Πολιτών.
  • Ηγεσία και Αποφασιστικότητα, για τόνωση της Καινοτομίας στη Δημόσια Διοίκηση.

Η εκπαίδευση θα γίνει από εξειδικευμένους εκπαιδευτές. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό υλικό και μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα τους χορηγηθεί σχετική βεβαίωση συμμετοχής από τον οργανισμό – συντονιστή του προγράμματος, το Πανεπιστήμιο της Ιρλανδία Waterford Institute of Technology.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet