Ζωντανή μετάδοση των Ιερών Ακολουθιών από τον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Ζωντανή μετάδοση των Ιερών Ακολουθιών από τον Δήμο Κηφισιάς

Στην απευθείας διαδικτυακή μετάδοση των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας προχωρά ο Δήμος Κηφισιάς, λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία.

Μέχρι τη Μ. Τετάρτη οι μεταδόσεις πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Κηφισιάς σε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Δημοτικής Ενότητας Πεύκης, ιερουργούντος του μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου κι Ωρωπού, Κυρίλλου Μισιακούλη. Η μετάδοση πραγματοποιείται από την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού στο πλαίσιο των δράσεων του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ».

Μ. Τετάρτη, Μ. Πέμπτη, Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο οι διαδικτυακές μεταδόσεις θα είναι από ναούς της πόλης της Κηφισιάς και θα πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, με την τεχνική υποστήριξη της «HELLASNEWS TV».

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εν λόγω μεταδόσεων όπως ενημερώνει ο Δήμος:

  • Μεγάλη Τετάρτη – Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας Νέας Κηφισιάς, 19:00 – 21:00.
  • Μεγάλη Πέμπτη – Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Νέας Ερυθραίας, 19:00 – 22:00.
  • Μεγάλη Παρασκευή – Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνας Εκάλης, 8:00 – 12:00.
  • Μεγάλη Παρασκευή – Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κηφισιάς, 19:00 – 21:00.
  • Μεγάλο Σάββατο – Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας Νέας Κηφισιάς, 8:00 – 10:00.
  • Ανάσταση – Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς, 23:00 – 1:30.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «φέτος, η Μεγάλη Εβδομάδα είναι εντελώς διαφορετική. Αυτό το Πάσχα δεν είναι μόνο της Αγάπης και της Αλληλεγγύης όπως πάντα, αλλά και της ευθύνης. Τα μέτρα για τον περιορισμό του ιού δεν επιτρέπουν τη συνάθροιση στις Εκκλησίες. Ο Δήμος Κηφισιάς δίνει τη δυνατότητα, σε όσους πιστούς το επιθυμούν, να παρακολουθήσουν τις Ιερές Ακολουθίες σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση κι από ναούς του Δήμου μας. Με πειθαρχία, υπομονή και ψυχραιμία θα βγούμε πιο δυνατοί και νικητές. Καλή Ανάσταση και Καλή αντάμωση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet