ΗΣΑΠ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα κάγκελα του Hλεκτρικού – Διακόπηκαν τα δρομολόγια από την Ειρήνη ως την Κηφισιά
Φωτογραφία: iefimerida.gr
Κοινωνία

ΗΣΑΠ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα κάγκελα του Hλεκτρικού – Διακόπηκαν τα δρομολόγια από την Ειρήνη ως την Κηφισιά

Πανικός προκλήθηκε στον σταθμό του Hλεκτρικού στην Κηφισιά όταν το απόγευμα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω στα προστατευτικά κάγκελα που χωρίζουν τον δρόμο από τις ράγες του τρένου, με κίνδυνο να εκτροχιαστεί ο συρμός, λόγω των αντικειμένων που έπεσαν. Σύμφωνα με το reader.gr από το σημείο περνούσε συρμός που σταμάτησε άμεσα, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν οι σταθμοί. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία από την Ειρήνη ως και την Κηφισιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε μεταλλικό κιγκλίδωμα, πάνω σε γέφυρα στο τμήμα Κηφισιά – ΚΑΤ, το οποίο με τη σειρά του έπεσε στις γραμμές. Ο συρμός ακινητοποιήθηκε και άρχισε η εκκένωση του από τους επιβάτες, που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:30. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ οι τεχνικοί του ΗΣΑΠ εξετάζουν στις σιδηροδρομικές ράγες.

Σύμφωνα με την iefimerida το αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός ξέφυγε από την πορεία του κι έπεσε στα κάγκελα του Ηλεκτρικού που χτύπησαν το τρένο. Η μηχανοδηγός σταμάτησε αμέσως την αμαξοστοιχία κι επί τόπου έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής. Από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet