Η Αγγελική Βαλασοπούλου νέα πρόεδρος στο Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Η Αγγελική Βαλασοπούλου νέα πρόεδρος στο Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς

Κατόπιν ορισμού των νέων εκπροσώπων του Δήμου Κηφισιάς στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Προνόη», στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς την 1η Ιουλίου 2020, συνεκλήθη έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 8/7/20, στο Κέντρο Πρόληψης, προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Μετά από μυστική ψηφοφορία, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου διαμορφώθηκε ως εξής:

  • Πρόεδρος: Αγγελική Βαλασοπούλου, εκπρόσωπος Δήμου Κηφισιάς.
  • Αντιπρόεδρος: Λάουρα Αλιμπράντη, εκπρόσωπος «Κοινωνικής Μέριμνας» Δήμου Κηφισιάς.
  • Γενικός γραμματέας: Σπυρίδων Αδαμόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος Αθηνών.
  • Ταμίας: Μαίρη Βενιζέλου, εκπρόσωπος Δήμου Κηφισιάς.
  • Μέλος: Διονυσία Γιαννοπούλου, εκπρόσωπος Εργαζομένων Κέντρου Πρόληψης.
  • Μέλος: Απόστολος Κασιούρας, εκπρόσωπος Δήμου Κηφισιάς.
  • Μέλος: Ζαχαρούλα Σταματούρου, εκπρόσωπος «Κοινωνικής Μέριμνας» Δήμου Κηφισιάς.

Η απερχόμενη πρόεδρος του κέντρου «Προνόη», Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη, ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες της στο Δ.Σ., τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Κέντρου, καθώς και τους Δημάρχους Κηφισιάς που την εμπιστεύτηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της.

Η νέα πρόεδρος Αγγελική Βαλασοπούλου είναι δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι στο Paris V με ειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο. Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο ΣτΕ. Εξελέγη για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Εκάλης το 2006 και το 2010 επανεξελέγη στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης. Από το 2011 έως το 2014 ήταν εντεταλμένη σύμβουλος και προϊσταμένη της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς. Διετέλεσε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπως και μέλος στα Δ.Σ. πολλών Οργανισμών. Έχει πολυετή εμπειρία στο Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» και τις δράσεις του από το 2011.

«Εκ μέρους της επιστημονικής ομάδας τα θερμά μας συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. και στην νέα πρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης, Αγγελική Βαλασοπούλου! Ευχαριστούμε από καρδιάς την απερχόμενη πρόεδρο, Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη, για την αγάπη, τη φροντίδα και τη δέσμευσή της στο όραμα του Κέντρου όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο κάτω από την καθοδήγηση και στήριξή της με την εμπειρία του ακαδημαϊκού δασκάλου που διέθετε, άνθησε και αναπτύχθηκε και έφθασε εδώ που είναι σήμερα! Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο νέο Δ.Σ. και συνεχίζουμε, όπως πάντα, την καλή δουλειά με ενθουσιασμό και αισιοδοξία!», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κ.Π. «Προνόη», μπορείτε να επικοινωνήσετε στον τηλ. αριθμό 210 8082673 και στο e-mail: [email protected] και να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet