Η διαδικτυακή ημερίδα «Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου» στις 22/10 από τον Δήμο Κηφισιάς
Επιχειρήσεις – Αγορά

Η διαδικτυακή ημερίδα «Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου» στις 22/10 από τον Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία Skywalker τη διαδικτυακή ημερίδα «Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου» την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 12:00-14:00.

Ειδικότερα, πρόκειται για μία δράση που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και περιλαμβάνει εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων. Την οργάνωση της δράσης επιμελείται η διεύθυνση Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Οργάνωσης και Πληροφορικής με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Παντελεάκη.

«Η δράση απευθύνεται σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν συγκεκριμένες επαγγελματικές δεξιότητες ή επιθυμούν να κάνουν μία αλλαγή στην καριέρα τους. Επίσης, στοχεύει στην ενδυνάμωσή τους με την ανάπτυξη απαραίτητων γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων ώστε να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις του χώρου της εργασίας» επισημαίνει η διοίκηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν εργαστήρια σχετικά με την Προσωπική Επαγγελματική Ταυτότητα (Personal Branding), το Career Coaching, τις Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας και τις Βασικές Αρχές Διαχείρισης Χρόνου.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και με δημόσια ταυτόχρονη προβολή της μέσω του facebook στη σελίδα του skywalker.gr και του Δήμου Κηφισιάς, ώστε το κοινό να μπορεί να παρακολουθήσει, αλλά και να υποβάλλει γραπτά ερωτήματα, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν, καταλήγουν οι διοργανωτές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet