Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα πλευρικά διόδια στους Α/Κ Βαρυμπόμπης και Αγ. Στεφάνου στο ΠΕ.ΣΥ. Αττικής
Συγκέντρωση Δήμων Κηφισιάς και Διονύσου ενάντια στα πλευρικά διόδια στους Α/Κ Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου
Κοινωνία

Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα πλευρικά διόδια στους Α/Κ Βαρυμπόμπης και Αγ. Στεφάνου στο ΠΕ.ΣΥ. Αττικής

Δύο θέματα που ενδιαφέρουν τον Δήμο Κηφισιάς θα συζητηθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στη συνεδρίαση της Τετάρτης 3 Ιουνίου 2020.

Το πρώτο είναι η έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα έργα εγκατάστασης πλευρικών διοδίων στον Α/Κ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ Α/Κ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, που απασχολεί έντονα τις τοπικές κοινωνίες της ευρύτερης περιοχής. Ο τίτλος του θέματος είναι «Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την τροποποίηση των Εγκεκριμένων Περιβαλλοντικών Όρων (ΚΥΑ 126119/8.2.2007) του τμήματος Μεταμόρφωση – Υλίκη του Αυτοκινητόδρομου Πατρών – Αθήνας- Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (ΠΑΘΕ), όπως τροποποιήθηκε, ανανεώθηκε και ισχύει ως προς τον σχεδιασμό, κατασκευή και λειτουργία του Α/Κ Βαρυμπόμπης, με την προσθήκη προσωρινών νέων έργων στον κόμβο των οδών Ελαιών και Ερμιόνης, στην περιοχή Αδάμες του Δήμου Κηφισιάς».

Το δεύτερο θέμα που θα συζητηθεί στο Σώμα των περιφερειακών συμβούλων αφορά στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του υφιστάμενου δικτύου γεωτρήσεων που βρίσκεται εντός του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Βουλευτών «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» στην περιοχή Κηφισιά Αττικής.

Και στα δύο θέματα εισηγητής είναι ο περιφερειακός Σύμβουλος, Ν. Παπαδάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet