Η ομάδα εθελοντών «Προνόη» εύχεται καλό καλοκαίρι
Κοινωνία

Η ομάδα εθελοντών «Προνόη» εύχεται καλό καλοκαίρι

Η ομάδα εθελοντών της «Προνόη» στέλνει ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι μετά την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου στον χώρο του Κέντρου Πρόληψης.

Ειδικότερα, οι εθελοντές σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους:

Ήταν από τα θετικά που είχε η καραντίνα! Γιατί εμείς ως ομάδα συνδεθήκαμε ακόμη περισσότερο – μοιραστήκαμε – στηρίξαμε ο ένας τον άλλον – γίναμε μια αγκαλιά και αντέξαμε!

Κάναμε δράσεις και δεν σταματήσαμε να ονειρευόμαστε…

Σήμερα μετά από τόσο καιρό συναντηθήκαμε στον χώρο του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη», που το Δ.Σ. και η επιστημονική ομάδα μας περίμεναν, μας φρόντισαν με υπέροχα κεράσματα και μας τίμησαν, με όσες προφυλάξεις απαιτεί η νέα πραγματικότητα και ανταλλάξαμε ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι!

Στην υπέροχη αυτή βραδιά, ήταν μαζί μας η πρόεδρος της «Προνόη», Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη, η οποία μας μίλησε για το «δώρο της ανθεκτικότητας» που μας πρόσφερε η Covid-19 και τα καλά που μπορούν να προκύψουν από κάθε δυσκολία της ζωής και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Βαλασοπούλου και κ. Αλιμπράντη. Η Σώτια Μακαρώνη, Επιστημονικά Υπεύθυνη μας τόνισε την σπουδαιότητα την σχέσης και της σύνδεσης της ομάδας εθελοντών και τη δύναμή μας σε καταστάσεις κρίσης.

Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για τη leader της ομάδας Αρχοντούλα Αλεξάκη – Αναστασοπούλου που εδώ και 13 χρόνια, είναι η ψυχή, η δύναμη, η έμπνευση αυτής της ομάδας.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο με νέες προκλήσεις!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet