Θέματα αντιπλημμυρικής θωράκισης, αλλά και εκπαιδευτικών κενών στα σχολεία, έθιξε η Κοινωνία Παρούσα στο Δ.Σ. Κηφισιάς
Κοινωνία

Θέματα αντιπλημμυρικής θωράκισης, αλλά και εκπαιδευτικών κενών στα σχολεία, έθιξε η Κοινωνία Παρούσα στο Δ.Σ. Κηφισιάς

Σε δύο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Κηφισιάς αναφέρθηκαν κατά την 21η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Αγγελική Παπάζογλου, δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κοινωνία Παρούσα και η δημοτική σύμβουλος Νέας Ερυθραίας Μαρία Σεβδαλή.

Συγκεκριμένα, η κ. Παπάζογλου αναφέρθηκε στην αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Κηφισιάς, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά τόσο στη γέφυρα της Ερυμάνθου, «όπου και η είσοδος/έξοδος της περιοχής των Αδαμών επίσης πλημμυρίζει και τα αυτοκίνητα επιπλέουν», καθώς και στην οδό Εσπέρου και Ψαρών, «όπου οι κάτοικοι έχουν χτίσει στην κυριολεξία τα παράθυρά τους για να εμποδίζουν το νερό να μπαίνει μέσα».

Από τη μεριά της, η κ. Σεβδαλή στάθηκε στα εκπαιδευτικά κενά που παρατηρούνται στα σχολεία του Δήμου και τόνισε ότι «το σοβαρότερο πρόβλημα είναι ότι έχουν μειωθεί κατά 50% οι εκπαιδευτικοί παράλληλης στήριξης».

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. BABIS

    Σοβαρά τώρα: Τι σχέση έχει ο Δήμος με τα εκπαιδευτικά κενά; Οι Δήμοι ΔΕΝ ασκούν εκπαιδευτική πολιτική ούτε έχουν αρμοδιότητα για τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία. Αυτά είναι ζητήματα του Υ.ΠΑΙ.Θ.
    Όσο για τις ελλείψεις, που σημειωτέον είναι από χρόνια περισσότερες στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, τις γνωρίσαμε από πρώτο χέρι και στις εποχές Φίλη – Γαβρόγλου … Φτάνει πια με την ασχετοσύνη. Φτάνει όμως και με τα κροκοδείλια ορισμένων! Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet