Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία (4/4)
Κοινωνία

Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία (4/4)

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους δημότες Κηφισιάς να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία της 4ης Απριλίου, προκειμένου να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος του Δήμου, εξέδωσε η Κοινωνική Μέριμνα. Σε αυτήν αναφέρει τα εξής:

ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Φίλοι αιμοδότες,

Σας ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας στις προσπάθειές μας να διατηρήσουμε την Τράπεζα Αίματος που θα εξυπηρετεί όλους τους δημότες μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος.

Σας προσκαλούμε στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει από την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου μας την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, από 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Έρευνας και Μελέτης του Μικρασιατικού Πολιτισμού Νέας Ερυθραίας (Βίλλα Κώνστα, Λουκή Ακρίτα 4 Ν. Ερυθραία).

Καλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας, όσους δεν είναι τακτικοί αιμοδότες, να σας μιμηθούν προσφέροντας κι εκείνοι αίμα, αναδεικνύοντας την ευαισθησία για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Ο διευρυμένος Δήμος Κηφισιάς έχει περίπου 75.000 κατοίκους. Είμαστε αρκετοί για να μπορούμε να χτίσουμε μαζί μια Τράπεζα Αίματος που θα έχει επάρκεια για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών μας.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο.

Η συμμετοχή σας στην κοινή προσπάθεια είναι απαραίτητη και πολύτιμη. Το αίμα δεν αγοράζεται και δεν πωλείται.

Δωρίζουμε ζωή στους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε για την προσφορά και σας περιμένουμε

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ – ΣΑΛΜΑΤΑΝΗ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet