Καθηγητής ιατρικής προσέφερε περιπολικά, αλεξίσφαιρα γιλέκα και Η/Υ στο Α.Τ. Κηφισιάς
Κοινωνία

Καθηγητής ιατρικής προσέφερε περιπολικά, αλεξίσφαιρα γιλέκα και Η/Υ στο Α.Τ. Κηφισιάς

Στην τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του καθηγητή Ιατρικής Λεωνίδα Παπασταματίου, ο οποίος δώρισε τέσσερα περιπολικά και 50 αλεξίσφαιρα γιλέκα στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Κηφισιάς, με επικεφαλής τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, όπου τιμήθηκε ο κ. Λεωνίδας Παπασταματίου, καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην διευθυντής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, από την πολιτική και φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο κ. Παπασταματίου προσέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς τέσσερα καινούργια, υπερσύγχρονα υπηρεσιακά αυτοκίνητα, πενήντα αλεξίσφαιρα γιλέκα υψηλής ποιότητας, οκτώ ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας γενιάς και δύο καταστροφείς εγγράφων.

Η προσφορά έγινε στη μνήμη του πάτερα του Κωνσταντίνου Παπασταματίου, ανώτερου αξιωματικού της τέως Αστυνομίας Πόλεων και της μητέρας του Έλσας.

«Ο Δήμος Κηφισιάς εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την εξαιρετικά σημαντική προσφορά, καθώς τα τέσσερα περιπολικά θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, ενισχύοντας την ασφάλεια στην περιοχή μας και συμβάλλοντας στο περιορισμό της παραβατικότητας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Στην εκδήλωση, πλην του δημάρχου, παρέστησαν ο μητροπολίτης Κηφισιάς κ.κ. Κύριλλος, ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας, υποστράτηγος Εμμανουήλ Πλουμής, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Βουτσέλας, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, αστυνομικός υποδιευθυντής Ιωάννης Λιανουδάκης, οι αντιδήμαρχοι Σίσσυ Παπασπύρου, Δημήτρης Λιανός και Παντελής Παπανικολόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Τσούλος και Δημήτρης Μωράκης, καθώς και αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet