Κατάθεση στεφάνων για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε Ν. Ερυθραία και Εκάλη
Κοινωνία

Κατάθεση στεφάνων για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε Ν. Ερυθραία και Εκάλη

Με την αρμόζουσα επισημότητα ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019, οι εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία και η κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των Ηρώων της πόλης, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η μαθητιώσα νεολαία του Δήμου κατέθεσε στεφάνια στο Mνημείο Πεσόντων στη Νέα Ερυθραία. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, εκπροσώπων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων καθώς και του σωματείου εργαζομένων του Δήμου. Για τον Δήμο Κηφισιάς, στεφάνι κατέθεσε ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας, Μιχάλης Καυγαλάκης.

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στους ήρωες του ’40 πραγματοποιήθηκαν και στην Εκάλη. Κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε στο Μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Κέννεντυ από μαθητές, μαθήτριες και εκπροσώπους συλλόγων. Για τον Δήμο Κηφισιάς στεφάνι κατέθεσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Εκάλης, Αχιλλέας Κουρέπης, και ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Εκάλης, Πέτρος Σφηκάκης.

Στις καταθέσεις στεφάνων παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων εκπαιδευτικοί και πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet