Κατάθεση στεφάνων σε Κηφισιά και Εκάλη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
Κοινωνία

Κατάθεση στεφάνων σε Κηφισιά και Εκάλη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου στο Mνημείο των Πεσόντων στην Κηφισιά με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Κηφισιάς για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αντιπροσωπείες μαθητών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας, αλλά και των Παιδικών Σταθμών, απέτισαν φόρο τιμής για του ένδοξους του 1821.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, μιλώντας στη μαθητιώσα νεολαία έδωσε την εικόνα της Κηφισιάς την περίοδο της Επανάστασης του 21, όπου ήταν ένα απλό χωριό και όχι το προάστιο που γνωρίζουμε εμείς σήμερα. Οι Κηφισιώτης της εποχής υπήρξαν αγωνιστές και συμμετείχαν στη μάχη της Ακρόπολης. Αναφέρθηκε, επίσης, στην ομιλία του Κολοκοτρώνη στην Πνύκα για να τονίσει τη σημασία της ενότητας και της ομοψυχίας, η οποία όταν χάθηκε οδήγησε το έθνος μας σε διχασμούς και δεινά.

Διαβάστε αναλυτικά για την εκδήλωση στην Κηφισιά:

Εν τω μεταξύ, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από σχολεία και συλλόγους πραγματοποιήθηκε το πρωί και στο Μνημείο των Πεσόντων, στην πλατεία Κέννεντυ, Εκάλης, εκδηλώσεις στις οποίες επίσης παρέστη ο δήμαρχος.

Για τη Δημοτική Ενότητα Εκάλης στεφάνι κατέθεσε ο αντιδήμαρχος Εκάλης Αχιλλέας Κουρέπης και ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Εκάλης Πέτρος Σφηκάκης.

Διαβάστε αναλυτικά για την εκδήλωση στην Εκάλη:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet