Κατατέθηκαν οι προτάσεις των πολιτών για τον Συμμετοχικό Προϋπολογισμό
Κοινωνία

Κατατέθηκαν οι προτάσεις των πολιτών για τον Συμμετοχικό Προϋπολογισμό

Mε αυξημένο το ενδιαφέρον των πολιτών ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγκέντρωσης των προτάσεων των επιτροπών ενεργών πολιτών για το Συμμετοχικό Προϋπολογισμό 2016, που διενεργήθηκε  μέσω των Συνοικιακών Συνελεύσεων  στον Δήμο Κηφισιάς.

Οι επιτροπές των πολιτών πρότειναν μικρά τεχνικά έργα, δράσεις και πρωτότυπες ιδέες, που επιθυμούν να υλοποιηθούν στην περιοχή τους. Να σημειώσουμε ότι για τον σκοπό αυτό θα διατεθούν 250.000 ευρώ ισόποσα και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν συνελεύσεις σε όλες τις συνοικίες, με τους πολίτες να στηρίζουν με την παρουσία τους την προσπάθεια της δημοτικής Αρχής και να συμμετέχουν στο νέο αυτό δημοκρατικό εγχείρημα.

Συνοικιακή συνέλευση στο Καστρί

Στις Συνοικιακές Συνελεύσεις ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο προεδρεύων των Συνοικιακών Συνελεύσεων και αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Τσούλος, κατέγραψαν τις προτάσεις, οι οποίες θα κοστολογηθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς και ακολούθως κάποιες από αυτές θα υλοποιηθούν.

Ήδη, οι αρμόδιες υπηρεσίες προχωρούν στην ενσωμάτωση των προτάσεων του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού στον Προϋπολογισμό του 2016, ο οποίος θα κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet