Καυσόξυλα σε οικονομικά ευάλωτα νοικοκυριά της πόλης προσφέρει ο Δήμος Κηφισιάς
Κοινωνία

Καυσόξυλα σε οικονομικά ευάλωτα νοικοκυριά της πόλης προσφέρει ο Δήμος Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς, στο πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής, προσφέρει καύσιμη ύλη (καυσόξυλα) σε οικονομικά ευάλωτα νοικοκυριά του Δήμου.

Ο τεμαχισμός τους και η συσκευασία τους έχει πραγματοποιηθεί από την Υπηρεσία Πρασίνου. Οι διανομές τους θα γίνουν από τα δύο φυτώρια του Δήμου Κηφισιάς, σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, κάθε Τρίτη και Παρασκευή με σειρά προτεραιότητας και κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τα κριτήρια.

«Συνεχίζεται και φέτος η δωρεάν διανομή ξυλείας. Λόγω της ενεργειακής κρίσης, φέτος θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο δυνατόν περισσότερες ανάγκες μπορούμε συνανθρώπων μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Πρόκειται για ξυλεία που προέρχεται από έργα καθαρισμού του Δήμου», επισημαίνει ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Τον συντονισμό της δράσης έχει αναλάβει ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γιώργος Σκορδίλης.

Για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει για τα δικαιολογητικά, τα κριτήρια και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν.

  • 1η Κατηγορία : Εγγεγραμμένοι στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας (καταθέτουν μόνο τη σχετική αίτηση χωρίς δικαιολογητικά)
  • 2η Κατηγορία: Δημότες με κοινωνικά κριτήρια ΑμεΑ και πολύτεκνοι (καταθέτουν τη σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά)

Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν την αίτησή τους προς τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου Κηφισιάς (Δημαρχείο Κηφισιάς Μυρσίνης και Διονύσου, Κηφισιά, τηλ 213 2007100) ή ηλεκτρονικώς https://www.kifissia.gr/sadk

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet