Κηφισιά: Απείλησαν 20χρονο με στιλέτο, τον οδήγησαν στο ΑΤΜ και άρπαξαν 230 ευρώ
Κοινωνία

Κηφισιά: Απείλησαν 20χρονο με στιλέτο, τον οδήγησαν στο ΑΤΜ και άρπαξαν 230 ευρώ

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 20χρονος στην Κηφισιά, όταν άγνωστοι τον πλησίασαν και με την απειλή στιλέτου τον οδήγησαν στο ΑΤΜ της περιοχής και του απέσπασαν 230 ευρώ.

Σύμφωνα με το Mega, η ληστεία σημειώθηκε όταν ο 20χρονος, που μόλις είχε κατέβει από τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, είχε καθίσει σε παγκάκι της πλατείας Πλατάνων στην Κηφισιά, περιμένοντας τον φίλο του. Εκεί τον πλησίασαν δύο άνδρες με άγριες διαθέσεις θέλοντας να τον ληστέψουν. Ένας από αυτούς κρατούσε στιλέτο και τον απείλησε για να τους δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του.

Ωστόσο, ο νεαρός τους απάντησε ότι δεν έχει μετρητά μαζί του, με αποτέλεσμα ο δράστης να ψάξει την τσάντα του, και να βρει την τραπεζική του κάρτα. Τότε του έβαλε το στιλέτο στα πλευρά, τον σήκωσε από τον παγκάκι και τον ανάγκασε να πάνε μαζί σε ΑΤΜ που βρίσκονταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, ενώ ο συνεργός του παρέμεινε στο παγκάκι και πρόσεχε την τσάντα του νεαρού.

Εκεί τον υποχρέωσαν να πληκτρολογήσει το PIN, και να εκταμιεύσει όλα τα χρήματα, περίπου 230 ευρώ. Οι δύο άνδρες άρπαξαν τα χρήματα, επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν. 

Ο νεαρός ενημέρωσε την αστυνομία, ωστόσο οι κακοποιοί δεν εντοπίστηκαν.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet