Κηφισιά: Συμμορία λήστευε με μαχαίρια – Ανήλικα δύο από τα μέλη της
Φωτογραφία: OLENA SAKHATSKA VIA GETTY IMAGES
Κοινωνία

Κηφισιά: Συμμορία λήστευε με μαχαίρια – Ανήλικα δύο από τα μέλη της

Μία «άγουρη» συμμορία ληστών, εκ των οποίων οι δύο 16 και 14 ετών με τον τελευταίο να φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού», κυκλοφορούσαν με μαχαίρια και λήστευαν συνομήλικους τους στο κέντρο της Κηφισιάς!

Μάλιστα ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου οι δύο από αυτούς, ο 14χρονος φιλοξενούμενος του «Χαμόγελου του Παιδιού» και ο 20χρονος, το τρίτο μέλος της παρέας από την περιοχή του Διονύσου, πιάστηκαν με τα μαχαίρια στα χέρια να απειλούν 14χρονο στην οδό Κολοκοτρώνη για να του αποσπάσουν χρήματα, από διερχόμενους αστυνομικούς οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη, αφέθησαν ελεύθεροι και λίγες ημέρες αργότερα, ξανακύλησαν στην παρανομία.

Η τελευταία σύλληψη σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα της Τρίτης (8/11), στην περιοχή της Ομόνοιας. Το τρίο των «άγουρων ληστών με τα μαχαίρια», πιάστηκε από αστυνομικούς καθώς περίπου μια ώρα νωρίτερα, στις 14:50 στην πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά άρπαξαν από 19χρονο το κινητό του τηλέφωνο. Το iPhone που προφανώς είχε σύστημα εντοπισμού, «κάρφωσε» το στίγμα στην περιοχή της Ομόνοιας και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

Ο 20χρονος από την περιοχή του Διονύσου, ο 16χρονος από την Κηφισιά και ο 14χρονος που διαμένει στο «Χαμόγελο του Παιδιού», οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας και από εκεί στο Τ.Α Κηφισιάς καθώς εκεί είχε καταγγελθεί το συμβάν, όπου διαπιστώθηκε ότι τα δύο εκ των τριών παιδιών είχαν παρελθόν.

Ειδικότερα στις 19:25 της 28ης Οκτωβρίου, πλησίασαν στην οδό Κολοκοτρώνη 1 στην Κηφισιά, έναν 14χρονο και με τα μαχαίρια που κρατούσαν στα χέρια, ζήτησαν χρήματα όμως έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet