Στον τελικό διαγωνισμό «Καλύτερης Εικονικής Επιχείρησης» το 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς
Κοινωνία

Στον τελικό διαγωνισμό «Καλύτερης Εικονικής Επιχείρησης» το 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς

Η υπέροχη εμπειρία για την ομάδα των μαθητών του 3ου Γενικού Λυκείου Κηφισιάς συνεχίζεται… Τα ταλαντούχα και δημιουργικά παιδιά του σχολείου του Δήμου Κηφισιάς βρίσκονται στον τελικό διαγωνισμό «Καλύτερης Εικονικής Επιχείρησης».

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, από τις 13:30 έως τις 17:00, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος) και η σκέψη όλων είναι μαζί τους.

Μερικές μέρες μετά και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στις 20:00, στο αίθριο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς ομάδες εργασίας και καθηγήτριες από το 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς και το Β΄ Αρσάκειο Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης θα παρουσιάσουν και θα προβάλουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement».

Μια ακόμα διάκριση από το 3ο Λύκειο Κηφισιάς

Ανάμεσα στους επτά μαθητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 83η Διεθνή Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων το φθινόπωρο του 2016 στην πόλη Laax της Ελβετίας επιλέχθηκε και μαθήτρια της Β΄ τάξης Λυκείου από το 3ο Λύκειο Κηφισιάς.

Επιπλέον επελέγησαν 23 εκ των συμμετεχόντων οι οποίοι θα αναπληρώσουν τους ανωτέρω σε περίπτωση κωλύματος, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διεθνή fora, καθώς και σε περιφερειακές και εθνικές συνόδους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων που λαμβάνουν χώρα σε τακτική βάση ανά την Ευρώπη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet