Κλειστό θα παραμείνει το 1ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας στις 9/3
Κοινωνία

Κλειστό θα παραμείνει το 1ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας στις 9/3

Δεν θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας, έπειτα από απόφαση του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, λόγω ζημιών στην οροφή του. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα θα διεξαχθεί έλεγχος στα σημεία που έχουν υποστεί ζημιές.

Όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση του δημάρχου, θα επιδιωχθεί να εκδοθεί βεβαίωση καταλληλότητας τμήματος του σχολείου ώστε να επαναλειτουργήσει τις επόμενες ημέρες και οι γονείς θα ενημερωθούν σχετικώς με εκ νέου ανακοίνωση.

Την επόμενη ημέρα της διενέργειας αυτοψίας από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου μας, αναθέσαμε κατ΄ επειγόντως σε εξειδικευμένη εταιρεία, πιστοποιημένη με ISO, τον έλεγχο, κατά το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Μαρτίου και υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, με κατάλληλα μη «καταστροφικά» μηχανήματα («κρουσόμετρο», θερμογράφος, μηχάνημα υπέρυθρων ακτίνων κ.ά.). Εάν απαιτηθεί από τον έλεγχο θα γίνουν και δοκιμαστικές τομές («καρότα»).

Θα  επιδιωχθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, όπου το σχολείο δεν θα λειτουργήσει να εκδοθεί βεβαίωση καταλληλότητας τμήματος του σχολείου ώστε να επαναλειτουργήσει τις επόμενες ημέρες.

Σχετικώς θα εκδοθεί επόμενη ανακοίνωση.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς

Γιώργος Θωμάκος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet