Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη ΝΕΟ Αθηνών-Λαμίας στην Κηφισιά
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη ΝΕΟ Αθηνών-Λαμίας στην Κηφισιά

Λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, για το χρονικό διάστημα από 27-05-2019 έως 13-06-2019 και κατά τις ώρες 23.00 έως 06.00 της επομένης, με εξαίρεση την 31-05-2019, 01 και 02-06-2019, ως εξής:

Α΄Φάση:

  •  Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα του κλάδου εξόδου του Α/Κ Καλυφτάκη της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Β΄Φάση:

  •  Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα του κλάδου εξόδου του Α/Κ Καλυφτάκη της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.
  •  Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Καλυφτάκη, σε μέγιστο πλάτος 2,5 μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος, στο ύψος της συμβολής της με τον κλάδο εξόδου, μέγιστου μήκους 100μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet