Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον παράδρομο της Αθηνών-Λαμίας στην Κηφισιά
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον παράδρομο της Αθηνών-Λαμίας στην Κηφισιά

Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα του δεξιού παράπλευρου της ΝΕΟ Αθηνών – Λαμίας στην περιοχή του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθούν για το χρονικό διάστημα από 1η Αυγούστου 2015 έως και 31 Οκτωβρίου 2015, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εργασιών αποκατάστασης αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων.

Της διακοπής κυκλοφορίας εξαιρούνται τα οχήματα του εργοταξίου.

Συγκεκριμένα η προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων αφορά στα κάτωθι τμήματα του δεξιού παράπλευρου της ΝΕΟ Αθηνών – Λαμίας:

Α΄ φάση

Στο τμήμα του από τον κόμβο Βιολογικού Καθαρισμού Λυμάτων έως την οδό Μενεξέδων, με εξαίρεση τα οχήματα των περιοίκων.

Κατά την ανωτέρω φάση η διεξαγωγή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Βιολογικού Καθαρισμού Λυμάτων προς και μέχρι την οδό Μενεξέδων θα πραγματοποιείται ως ακολούθως: Στον κόμβο Βιολογικού Καθαρισμού Λυμάτων εκτροπή στο κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία της ΝΕΟ Αθηνών – Λαμίας, έξοδος στον κόμβο Καλυφτάκη, δεξιά στην οδό Καλυφτάκη, δεξιά στην οδό Μενεξέδων, δεξιά στο δεξιό παράπλευρο της ΝΕΟ Αθηνών – Λαμίας και συνέχεια κανονικά.

Β΄ φάση

1) Στο τμήμα του από τον κόμβο Βιολογικού Καθαρισμού Λυμάτων έως την οδό Μενεξέδων, με εξαίρεση τα οχήματα των περιοίκων.

2) Στο τμήμα του από την οδό Μενεξέδων έως τον κόμβο Καλυφτάκη.

Κατά την ανωτέρω φάση η διεξαγωγή της κυκλοφορίας από την οδό Μενεξέδων προς και μέχρι τον κόμβο Καλυφτάκη θα πραγματοποιείται ως ακολούθως: Στον κόμβο Βιολογικού Καθαρισμού Λυμάτων εκτροπή στο κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία της ΝΕΟ Αθηνών – Λαμίας, έξοδος στον κόμβο Καλυφτάκη και συνέχεια κανονικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet