Με το βραβείο φιλοζωίας τιμήθηκε ο Φ. Καρύδας στο Φεστιβάλ Κηφισιάς
Κοινωνία

Με το βραβείο φιλοζωίας τιμήθηκε ο Φ. Καρύδας στο Φεστιβάλ Κηφισιάς

Ο δημοσιογράφος και πολιτευτής της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα Φώτης Καρύδας παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ Κηφισιάς για τους μικρούς τετράποδους φίλους του ανθρώπου, όπου οι διοργανωτές τον τίμησαν με το βραβείο φιλοζωίας.

Ο κ. Καρύδας για το τιμητικό αυτό γεγονός, ανέφερε πως «θα συνεχίσει να κάνει ότι περνά από χέρι του για την ευζωία των αδέσποτων ζώων, θα είναι πάντα δίπλα στις φιλοζωικές οργανώσεις, τους μάχιμους εθελοντές, αλλά και τους Δήμους στηρίζοντας κάθε οργανωμένη προσπάθειά τους».

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η μέριμνα για τα ζώα, αλλά και η προσπάθεια εξάλειψης των φαινομένων κακοποίησης και εγκαταλειψής τους, είναι αξίες που προάγουν τον ανθρώπινο πολιτισμό» τόνισε ο κ. Καρύδας.

Η πρωτότυπη, ξεχωριστή γιορτή, πραγματοποίηθηκε στο Άλσος Κηφισιάς και στην περίφημη πλατεία Πλατάνου στις 12 Νοεμβρίου. Η «Γιορτή των Ζώων», που συνδυάζει το Φεστιβάλ και τα βραβεία Φιλοζωίας του Δήμου Κηφισιάς, περιβλήθηκε με ένα πλούσιο πρόγραμμα και ταυτόχρονα μία τρυφερή αγκαλιά για τα ζώα.

Όπως αναφέρει ο Φ. Καρύδας, αποτελεί μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Κηφισιάς, καθώς σε αυτές τις «γιορτές» δίνεται η ευκαιρία να ενημερωθεί ο κόσμος για το πώς αντιμετωπίζουμε αδέσποτα και δεσποζόμενα ζωάκια, δίνονται χρήσιμες συμβουλές από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι μια στρατιά από αδέσποτα ζωάκια παρελαύνουν, περιμένοντας την δική τους υιοθεσία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet