Με 9 θέματα στην ατζέντα του συνεδριάσει το Συμβούλιο Κοινότητας Κηφισιάς
Κοινωνία

Με 9 θέματα στην ατζέντα του συνεδριάσει το Συμβούλιο Κοινότητας Κηφισιάς

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, στις 18.30, στο δημαρχείο Κηφισιάς (αίθουσα «Σ. Βόλκος») το Συμβούλιο της Κοινότητας Κηφισιάς, με τα εξής θέματα:

Α) Επικύρωση πρακτικών 10ης συνεδρίασης 9-12-2019.

Β) Ενημέρωση Συμβουλίου.

Γ) Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως

Δ) Έκτακτα θέματα.

Ε) Τακτικά θέματα.

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση παροχής προσωπικών υπηρεσιών (Παιδότοπος), επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 10, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Mariliza’s Institute of Technology Kids ΙΚΕ».
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Πατριάρχου Μαξίμου αρ. 1, με την επωνυμία «Δεληβοργιάς και Σία Ε.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «ESCOBA».
  3. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Λεβίδου αρ. 1, με την επωνυμία «Magic Food Α.Ε. Ειδών Διατροφής» και με διακριτικό τίτλο «Goody’s».
  4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση δύο θέσεων στάθμευσης του Σ.Ε.Σ έξω από την έδρα του Τοπικού Τμήματος Κηφισιάς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην οδό Ζηρίνη αρ. 21 στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση ενός παραβολικού καθρέπτη στην οδό Καλυφτάκη στη συμβολή της με την οδό Τάκη Καβαλιεράτου στο Δήμο Κηφισιάς».
  6. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP, επί των καθέτων οδών της οδού Τριπολιτσάς στην Κηφισιά».
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ονομασία κοινόχρηστου χώρου πρασίνου (πλατείας) που βρίσκεται επί της οδού Φραγκοπούλου.
  8. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Αιγίνης στην Κηφισιά».
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ των μελών του Συμβουλίου της Κοινότητας Κηφισιάς και εξουσιοδότηση υπογραφής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet