Μια προσπάθεια γεμάτη υποσχέσεις
Κοινωνία

Μια προσπάθεια γεμάτη υποσχέσεις

Το Σάββατο 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκε, στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό «ΧΑΝ», το Φεστιβάλ που διοργάνωσαν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς. Γονείς, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν και παρακολούθησαν την εντυπωσιακή μουσικοκινητική παράσταση «καλωσορίζοντας την άνοιξη» που παρουσίασαν τα μικρά παιδιά, κερδίζοντας με τη ζωντάνια, τον αυθορμητισμό και το κέφι τους, το χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα παιδιά ζωγράφισαν και έκαναν κατασκευές μαζί με τους γονείς τους στα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, χρησιμοποιώντας διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, με την ευκαιρία της έναρξης του Φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών, ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών για την ακούραστη προσπάθειά του, για τη στοργή και τη φροντίδα με την οποία περιβάλλει τα παιδιά τις ώρες που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους, τονίζοντας: «Μια πολύ καλή και οργανωμένη εκδήλωση. Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας ξεδίπλωσαν τις αρετές τους και τις δυνατότητές τους παρουσιάζοντας κάτι ξεχωριστό. Θέλω να πιστεύω ότι το φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς θα έχει συνέχεια, θα γίνει θεσμός, και του χρόνου θα καμαρώσουμε και πάλι τα παιδιά μας, θα τα χειροκροτήσουμε και θα τα ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, γιατί προτεραιότητα του Δήμου αποτελεί η ανάπτυξη και η ενίσχυση των Παιδικών Σταθμών, η δημιουργική απασχόληση και η ασφαλής φύλαξη των παιδιών”.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε και τους γονείς για τη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη τους, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει το έργο της κοινωνικής προσφοράς προς την ευαίσθητη παιδική ηλικία, με σεβασμό και συνέπεια.

Η αντιδήμαρχος Άννα Κορογιαννάκη και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Β’ Παιδικού Σταθμού Ευάγγελος Σιδέρης συνεχάρησαν τα παιδιά για το υπέροχο θέαμα που προσέφεραν, καθώς και τους παιδαγωγούς και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών που με αγάπη, φροντίδα, σκληρή δουλειά και συνέπεια έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και φιλόξενη αγκαλιά για τα μικρά παιδιά του Δήμου μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΧΑΝ Γεράσιμος Θεοτοκάτος εγκαινίασαν τον Βρεφονηπιακό Σταθμό, ο οποίος παραχωρήθηκε από τη ΧΑΝ, επισκευάστηκε από τα συνεργεία του Δήμου και πέρυσι ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Κουρμαδιάς, Στάθης Κύρλος, Νίνα Βλάχου, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Παπαδόπουλος, Ιωάννης Διονυσσιώτης και Φώτης Δημάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet