Μνημόσυνο τελέστηκε για τον ειδικό φρουρό Χαράλαμπο Αμανατίδη
Κοινωνία

Μνημόσυνο τελέστηκε για τον ειδικό φρουρό Χαράλαμπο Αμανατίδη

Μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο ειδικό φρουρό Χαράλαμπο Αμανατίδη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, 13 χρόνια πριν, πέφτοντας εν ώρα καθήκοντος, τελέσθηκε το πρωί της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου 2017 στο σημείο της δολοφονίας του.

Ο ειδικός φρουρός Χαράλαμπος Αμανατίδης βρέθηκε το 2004 θανάσιμα τραυματισμένος στο φυλάκιο της σκοπιάς της οικίας του στρατιωτικού ακολούθου της Βρετανικής Πρεσβείας στην Κηφισιά.

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η γενική επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Β/Α Αττικής, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Βουτσελάς, ο ταξίαρχος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής Κωνσταντίνος Καλύβας, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, αστυνομικός υποδιευθυντής Ιωάννης Λιανουδάκης, ο διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, αστυνομικός υποδιευθυντής Αθανάσιος Δημητρίου, η δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς Πόλυ Αστερίου, ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου για θέματα Ασφάλειας, αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννης Σκλάβος, ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, αστυνομικοί και ειδικοί φρουροί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet