Νέα Ερυθραία: Οπαδικό επεισόδιο με 25 άτομα να τραυματίζουν ανηλίκους
Κοινωνία

Νέα Ερυθραία: Οπαδικό επεισόδιο με 25 άτομα να τραυματίζουν ανηλίκους

Επίθεση με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17/5 στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, όταν 25 άτομα, κινούμενα με αυτοκίνητα και μηχανές, προσέγγισαν δύο άτομα, ένας εξ αυτών ανήλικος που φορούσε μπλούζα με διακριτικά άλλης ομάδας, και τους χτύπησαν με σιδερογροθιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Μάλιστα, τα δύο παιδιά κατάφεραν να διαφύγουν της βίαιης επίθεσης που δέχθηκαν και τα 25 άτομα κινήθηκαν προς το μέρος άλλων τεσσάρων ατόμων, τριών εξ αυτών ανήλικοι, που βρίσκονταν στην ίδια παρέα.

Επιτέθηκαν και σε άλλα παιδιά

Τους προσέγγισαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και, κρατώντας ξύλινα στειλιάρια, μαχαίρια και τσεκούρι, τους ρώτησαν τι «ομάδα είναι» και τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους. Οι δράστες έκλεψαν το κινητό ενός από τα παιδιά.

Στο σημείο έσπευσε ομάδα των ΟΠΚΕ, οι οποίοι και εντόπισαν κοντά στο σημείο των επιθέσεων δύο αυτοκίνητα, οι επιβαίνοντες των οποίων φορούσαν κουκούλες. Μόλις είδαν τους αστυνομικούς, ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ένα από τα δύο αυτοκίνητα, στο οποίο επέβαιναν τρεις δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ξύλινο στειλιάρι,
  • ξύλινο ρόπαλο,
  • μεταλλική τσιμπίδα,
  • κεραία αυτοκινήτου,
  • 2 κουκούλες τύπου full face,
  • μπλούζα με κουκούλα και
  • σπρέι.

Στη συνέχεια τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς και έπειτα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στις ανωτέρω επιθέσεις και συνελήφθησαν.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τρεις ημεδαπούς 16, 19 και 20 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet