Νέα χρηματοδότηση του Δήμου Κηφισιάς για αναβάθμιση υποδομών
Κοινωνία

Νέα χρηματοδότηση του Δήμου Κηφισιάς για αναβάθμιση υποδομών

Νέα χρηματοδότηση του Δήμου Κηφισιάς εγκρίθηκε  πρόσφατα από την Περιφέρεια Αττικής σε απόφαση με θέμα «Ένταξη της πράξης Επέκταση – Αναβάθμιση υποδομών στις οποίες παρέχονται κοινωνικές υπηρεσίες στο Δήμο Κηφισιάς, με κωδικό ΟΠΣ 5035541 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική 2014 – 2020».

Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 99.892,30 ευρώ. Η δημόσια δαπάνη της πράξης που προτείνεται για εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ανέρχεται σε 99.892,30 ευρώ. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ( ΕΤΠΑ).

Η χρηματοδότηση αφορά στην προμήθεια ηχητικών συστημάτων, ηλεκτρομηχανονολογικού εξοπλισμού, κλιματιστικών μηχανημάτων, ειδών ιματισμού, επίπλων, οικιακού εξοπλισμού για τις δομές κοινωνικής πολιτικής, καθώς και προμήθεια και τοποθέτηση μεμβρανών ασφαλείας στις γυάλινες επιφάνειες (παράθυρα, πόρτες κτλ), αλλά και παιχνιδιών και εκπαιδευτικού υλικού για τις ανάγκες ων Βρεφικών, Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών.

«Ο Δήμος Κηφισιάς κινείται σε αναπτυξιακούς ρυθμούς. Η σημερινή δημοτική αρχή επέδειξε από την αρχή της θητείας της στρατηγική στόχευση στην ανάληψη συγχρηματοδοτούμενων έργων» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος και προσθέτει:

«Το συνολικό ποσό χρηματοδοτήσεων από τα προγράμματα ΕΣΠΑ ανήλθε σε 8.824.975 ευρώ και αφορούσε κυρίως έργα υποδομών και παροχές κοινωνικού χαρακτήρα. Ένα μικρό ποσοστό αφορούσε προμήθειες (εξοπλισμό). Αξίζει να αναφερθεί ότι για όσα έργα ΕΣΠΑ έχει υποβάλλει ο Δήμος Τεχνικό Δελτίο Πράξης, έχουν ενταχθεί όλα σε πρόγραμμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet