Ξεκίνησε η λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου στη Ν. Ερυθραία
Κοινωνία

Ξεκίνησε η λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου στη Ν. Ερυθραία

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς, Κατερίνα Καραλή, ενημερώνει ότι πριν λίγες μέρες ξεκίνησε να λειτουργεί και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς στη Ν. Ερυθραία. Έτσι, όσοι ωφελούμενοι είναι κάτοικοι της Ν. Ερυθραίας και είναι γραμμένοι στο κοινωνικό Παντοπωλείο της Κηφισιάς, αυτομάτως μεταφέρονται στη δομή της Ν. Ερυθραίας.

Όσοι κάτοικοι της Ν. Ερυθραίας δεν είναι γραμμένοι, θα πρέπει να περάσουν από το κοινωνικό παντοπωλείο της Ν. Ερυθραίας (Αναξαγόρα και Αθ. Διάκου) για να συμπληρώσουν την αίτηση και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Όπως αναφέρει η κ. Καραλή τα κοινωνικά παντοπωλεία του Δήμου είναι ανοιχτά καθημερινά και περιμένουν την προσφορά όλων σε τρόφιμα.

«Ιδιαίτερα στην Ν. Ερυθραία περιμένουμε την προσφορά σας και σε ρούχα , παπούτσια, παιχνίδια, αλλά και σε βιβλία, γιατί σύντομα θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Παλαιοβιβλιοπωλείο της Αγάπης , όπου θα μπορείτε να αγοράζετε όλα τα βιβλία με 1 και 2 ευρώ, για να συνεισφέρουμε στα συσσίτια και το κοινωνικό παντοπωλείο», προσθέτει η ίδια.

Τέλος, απευθύνει κάλεσμα στους ιατρούς της περιοχής, ιδιαίτερα σε παθολόγους που να μπορούν να συνταγογραφούν έναν αριθμό συνταγών, να επικοινωνήσουν μαζί της, προσθέτοντας ότι υπάρχει ανάγκη και για έναν οδηγό για το ασθενοφόρο που έχει ο Δήμος, «εκπαιδευμένο ή με όρεξη να εκπαιδευτεί», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet