Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για το οικονομικό βοήθημα Χριστουγέννων στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για το οικονομικό βοήθημα Χριστουγέννων στον Δήμο Κηφισιάς

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για το οικονομικό βοήθημα των Χριστουγέννων των οικονομικά ευάλωτων κατοίκων του Δήμου Κηφισιάς. Οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους έως τις 29 Οκτωβρίου 2021.

Στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοιού και της εύρυθμης λειτουργίας της Υπηρεσίας, καθώς και της προστασίας της δημόσιας υγείας των πολιτών και των εργαζομένων, βάσει απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, οι αιτήσεις με όλα τα δικαιολογητικά θα στέλνονται ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected].

Για όσους το αίτημά τους δεν δύναται να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά θα προσέρχονται στην Κοινωνική Υπηρεσία της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, στην Κάτω Κηφισιά Μαρίνου Αντύπα 3, κατόπιν ραντεβού και υποχρεωτικά φορώντας μάσκα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν τα δικαιολογητικά και την αίτηση υπογεγραμμένη μέσα σε κλειστό φάκελο.

Σε περίπτωση εκπρόθεσμης αίτησης ή προσκόμισης ελλιπών δικαιολογητικών η αίτηση θα θεωρείται απορριπτέα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 8082994 και 210 8014249.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet