Ξενάγηση στο νέο Μουσείο του Ιδρύματος Β. & Ε. Γουλανδρή σε διοργάνωση του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας»
Κοινωνία

Ξενάγηση στο νέο Μουσείο του Ιδρύματος Β. & Ε. Γουλανδρή σε διοργάνωση του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας»

Επίσκεψη και ξενάγηση στο νέο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή διοργάνωσε το Τμήμα Πολιτισμού του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019.

Οι δημότες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του νέου μουσείου όπου εκτίθενται σπάνια έργα τέχνης των Picasso, Van Gοgh, Miró, Cézanne, Gauguin, Monet, Degas, Toulouse-Lautrec καθώς και έργα Ελλήνων καλλιτεχνών όπως των Παρθένη, Μπουζιάνη, Βασιλείου, Χατζηκυριάκου-Γκίκα, Τσαρούχη, Μόραλη, κ.ά.

Στη ξενάγηση παρευρέθηκε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Λίλα Παπαδημητρίου, τα μέλη του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Μαρία Κεφαλά-Φειδάκη και Ευγενία Χιώτη.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Κηφισιάς, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου, η παραπάνω επίσκεψη – ξενάγηση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και κρατήσεις μπορούν να επικοινωνούν με το ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» (Εμ. Μπενάκη 3, Κηφισιά, 2ος όροφος, τηλ. 213 2007204, -205, -207), καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet