Ολιγόλεπτες διακοπές υδροδότησης στον Δήμο Κηφισιάς λόγω αντικατάστασης υδρομετρητών
Κοινωνία

Ολιγόλεπτες διακοπές υδροδότησης στον Δήμο Κηφισιάς λόγω αντικατάστασης υδρομετρητών

Από την Τετάρτη 24/05/2023 έως και την Παρασκευή 02/06/2023 και από ώρες 07.30 -17.00, θα πραγματοποιούνται εργασίες αντικατάστασης παλιών υδρομέτρων με νέους ψηφιακούς υδρομετρητές στον Δήμο Κηφισιάς, στις εξής οδούς:

  • Χαρ. Τρικούπη, Πεντέλης, Αίαντος, Ικάρου, Πρωτέως, Κανάρη, Μιαούλη, Ευαγγελιστρίας.
  • Ηρ. Πολυτεχνείου, Κύπρου, Αυξεντίου, Σκουφά, Επτανήσου, Δωδεκανήσου, Κάλβου, Μεσολογγίου, Ύδρας.
  • Σολωμού, Παρθενώνος, Φιλαδελφείας, Σικελιανού, Κόντογλου, Βενέζη, Καζαντζάκη, Ολυμπιονικών, Ρίτσου, Ολυμπίας, Παπαναστασίου.
  • Ανδρεαδάκη, Κωνσταντοπούλου, Πίττα, Λουντέμη, Σεφέρη, Λαμπράκη, Κλαζομενών.
  • Αγ. Σαράντα, Ορφέως, Ροδάνθης, Κρίνων, Δήμητρος, Θέμιδος, Γιασεμιών, Θησέως.
  • Διοσκουρίδη, Νέζερ, Τατοΐου.

Στο πλαίσιo των παραπάνω εργασιών ο Δήμος ζητεί την κατανόηση των πολιτών καθώς θα συνεχίζουν να σημειώνονται ολιγόλεπτες διακοπές ύδρευσης, λόγω της αντικατάστασης των παλιών υδρομέτρων, αλλά και της εγκατάστασης του συστήματος τηλε-ελέγχου και τηλεχειρισμούς τους.

Υπενθυμίζεται ότι η αντικατάσταση γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των καταναλωτών, καθώς η σχετική δαπάνη καλύπτεται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το θέμα οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στους τηλ. αριθμούς 210 6206843, 213 2007676-46.

«Το έργο της αντικατάστασης των υδρομέτρων αποσκοπεί στην αναβάθμιση μετρικού συστήματος οικιακών καταναλώσεων προς όφελος όλων των συμπολιτών μας και στον εκσυγχρονισμό των υποδομών ύδρευσης» σημειώνει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet