Ομάδα διακοπής καπνίσματος στο Κέντρο Πρόληψης «Προνόη»
Κοινωνία

Ομάδα διακοπής καπνίσματος στο Κέντρο Πρόληψης «Προνόη»

Το Κέντρο Πρόληψης «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει ακόμη ένα ομαδικό πρόγραμμα του για όσους επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μέσω ψυχολογικής υποστήριξης θα ενισχύει τους συμμετέχοντες στην απόφασή τους να διακόψουν το κάπνισμα και θα τους παρέχει την βοήθεια που χρειάζονται προκειμένου να διατηρήσουν τη διακοπή καπνίσματος μακροπρόθεσμα.

Η ομάδα υποστήριξης για τη διακοπή του καπνίσματος έχει διάρκεια 8 δίωρες συναντήσεις. Πριν την έναρξη της ομάδας θα προηγηθεί μία ατομική συνάντηση με το κάθε μέλος και τη συντονίστρια της ομάδας, προκειμένου να γίνει λήψη ιστορικού και ο ενδιαφερόμενος να κόψει το κάπνισμα  να ενημερωθεί αναλυτικότερα για τους σκοπούς και το πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων που προβλέπεται για την ομάδα είναι 12 άτομα. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στον νέο χώρο του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» (Δήλου 10, Κηφισιά) και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, 18:00-19:30. Οι συναντήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα την παραπάνω ώρα.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν.

Πληροφορίες – δήλωση συμμετοχών: Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2017. Επικοινωνία με τη Γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» καθημερινά 8:30-15:30 στο τηλ. 210 8082673 ή μέσω e-mail: [email protected]. Πληροφορίες: Σωτηρία Μακαρώνη, ψυχολόγος Υγείας MSc – ψυχοθεραπεύτρια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet