Ο δήμαρχος Κηφισιάς συγχαίρει τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Κηφισιάς συγχαίρει τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές

Τα συγχαρητήριά του στους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δίνει ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Ακολουθεί το μήνυμα του δημάρχου Κηφισιάς:

Ο αγώνας και οι κόποι των παιδιών μας επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς και όλου του Δήμου εκφράζω, στην καθεμιά και στον καθένα ξεχωριστά καθώς και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Η είσοδος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί την αφετηρία μιας νέας πορείας στη ζωή των παιδιών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποκτήσουν επιστημονική κατάρτιση. Οι σπουδές τους όμως, εύχομαι να έχουν παράλληλο στόχο την κοινωνική παιδεία, την καλλιέργεια ιδανικών και την υπηρέτηση υψηλών αξιών όπως ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη.

Συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες των παιδιών που στήριξαν τις προσπάθειές τους, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε αλλά και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που συνέβαλλε στην προετοιμασία τους. Αξίζει να σημειωθεί  ότι σε πολύ υψηλά επίπεδα κυμάνθηκαν φέτος οι επιδόσεις και οι επιτυχίες των αποφοίτων των τεσσάρων Λυκείων του Δήμου μας, τους οποίους και θα βραβεύσουμε σε ειδική εκδήλωση.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν εξαρτώνται όλα από τις συγκεκριμένες εξετάσεις, πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή στη ζωή μας.

Από τις διακρίσεις των παιδιών μας σε όλους τους τομείς αντλούμε δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου. Έχουμε ανάγκη από νέους επιστήμονες με πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες που θα παραμείνουν στην πατρίδα και τον Δήμο μας και θα συμβάλλουν κι αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Η επιτυχία και η τύχη να συνοδεύει πάντα τη ζωή όλων των παιδιών μας.

Γιώργος Θωμάκος

Δήμαρχος Κηφισιάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet