Ο Δήμος Κηφισιάς απέδωσε φόρο τιμής στους ήρωες του 1940
Κοινωνία

Ο Δήμος Κηφισιάς απέδωσε φόρο τιμής στους ήρωες του 1940

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Κηφισιάς.

Το πρωί της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του μαχητή του Ελληνοαλβανικού μετώπου Ερυθραιώτη Μικρασιάτη Γεωργίου Βουβούτση, στη Νέα Ερυθραία. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή «με εθνική υπερηφάνεια, η μαθητιώσα νεολαία του Δήμου μας κατέθεσε στεφάνια στη μνήμη των ηρώων του 1940.  Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων των ΚΑΠΗ του Δήμου, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, εκπροσώπων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, της Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών, καθώς και του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου μας».

Για το Δήμο Κηφισιάς στεφάνι κατέθεσε ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Νικήτας Κόκκαλης.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Κέννεντυ, από μαθητές και τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Εκάλης.

Για το Δήμο Κηφισιάς στεφάνι κατέθεσε ο αντιδήμαρχος Εκάλης Μάνος Μαρκεσίνης και ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Εκάλης, Πέτρος Σφηκάκης.

Στις καταθέσεις στεφάνων παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, εκπαιδευτικοί και πολίτες.

Την οργάνωση των εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου επιμελείται η αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης και Φιλίας των Πολιτών, Δημοσίων Σχέσεων και Τουρισμού, Νίνα – Ασπασία Βλάχου.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν αύριο, 28 Οκτωβρίου, με την επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων, την κατάθεση στεφάνων στην Κηφισιά και την μαθητική παρέλαση στην πλατεία Πλατάνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet