Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε τους νέους φοιτητές της πόλης
Κοινωνία

Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε τους νέους φοιτητές της πόλης

Τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε ο δήμαρχος Κηφισιάς και η διοίκηση του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Domotel Kastri στη Νέα Ερυθραία.

Η τελετή βράβευσης του Δήμου Κηφισιάς έγινε προς τιμήν των εισαχθέντων από τα λύκεια της πόλης στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων του έτους 2018.

Χαιρετισμό και τα συγχαρητήρια απηύθυναν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου και Νικήτας Κόκκαλης.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, στην ομιλία του, τόνισε στους φοιτητές ότι όπου κι αν βρίσκονται να μην ξεχνούν την πόλη τους και ότι το παρελθόν μπορεί να φορτίζει με αξία το μέλλον τους. Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Σίσσυ Παπασπύρου, τους συμβούλεψε να ακούν πάντα τις συμβουλές των γονιών και να τις προσαρμόσουν στον χαρακτήρα τους, καθώς και να αγωνιστούν με υπομονή και επιμονή. Τέλος, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ και υπεύθυνος Αθλητισμού, Νικήτας Κόκκαλης, τους επεσήμανε ότι μαζί με τις σπουδές τους, το ήθος είναι αυτό που θα καθορίσει τη ζωή τους και ότι αυτός ο τόπος περιμένει τη δική τους πρόοδο και εξέλιξη για να πάει μπροστά.

Το 2018 από τα λύκεια της πόλης εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕ. και ΤΕΙ) 245 μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι βραβεύτηκαν παρουσία του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, της προέδρου του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυς Παπασπύρου, του αντιπροέδρου και υπευθύνου Αθλητισμού του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Νικήτα Κόκκαλη, του αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας, Μιχάλη Καυγαλάκη, των δημοτικών συμβούλων Παντελή Παπανικολόπουλου, Πόλυς Αστερίου, Έφης Κούτση, Γιάννη Παντελεάκη, Γιώργου Σκορδίλη, Γιώργου Παπαδόπουλου, του πρώην δημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου Βασίλη Βάρσου, του τοπικού συμβούλου Κηφισιάς Δημήτρη Σύριου, των μελών του ΝΠΔΔ Λίλας Παπαδημητρίου, Αγγελικής Βαλασοπούλου, του γενικού γραμματέα του Δήμου Κηφισιάς, Παναγιώτη Αντωνιάδη, και των λυκειαρχών Παναγιώτη Σπυθουράκη από το Αναξαγόρειο Λύκειο Ν. Ερυθραίας, του Κωνσταντίνου Αθανασίου από το 2ο Λύκειο Κηφισιάς, του Ηλία Κούτσικου από το 3ο Λύκειο Κηφισιάς.

Την εκδήλωση παρουσίασε η παρουσιάστρια Φωτεινή Γεωργαντά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet